TEXAMAX
Вашите продукти

Блог RSS Feed

03 Oct Килими за хол: Пълното ръководство за стил и комфорт
MNadmin 0 265
Килими за хол: Пълното ръководство за стил и комфортВашата домашна обстановка никога не е пълна без килим, особено в хола. Килимите за хол предлагат не само топлина и комфорт, но и стил, който може да вдъхнови цялата визия на стаята. В тази статия ще ви предоставим необходимата информация за килимит..
20 Jul Чипровски килими и мястото им в дома
MNadmin 0 447
Чипровски килими са известни със своята красота и уникалност. Тези традиционни килими са плод на дългогодишното майсторство и наследство на китната култура на чипровския регион.Традиционните чипровски килими са популярни не само в България, но и в цял свят. Тяхната изключителна красота и високо каче..
25 Feb Най-добрите начини да използвате кръгъл килим във вашия дом
MNadmin 0 200
Най-добрите начини да използвате кръгъл килим във вашия домВярвате или не в много случаи кръглият килим може да бъде най-добрият избор за форма на килим за жилищно пространство. И така, кога трябва да обмислите използването на кръгъл килим вместо най-често срещаните правоъгълни килими?Защо да избере..
12 Oct Евтини килими със солидно качество
MNadmin 0 787
Искате бързо и лесно да освежите аранжировката на помещението? Изберете евтини килими за дома! Специално за Вас сме подбрали продукти с различни размери и форми, така че със сигурност ще намерите нещо за себе си. Плюсът е, че повечето от тях включват евтини килими от висококачествена изработка. ..
10 Oct Модерните килими и пътеки - как да ги съчетаете с интериора?
MNadmin 0 746
Модерни килими Килимите и пътеките придават уют на интериора, декорират пространството и намаляват шума в помещението. Килимът якога разстилан почти върху цялата повърхност на пода, днес определено е с по-малки размери. Мек декоративен елемент, който може напълно да промени аранжировката. По-дол..
07 Oct Почистване и поддръжка на килими - как да го направите ефективно?
MNadmin 0 406
Поддръжка и почистване на килими Килимът може да подчертае характера на всеки интериор с красивата си визия. За да може продуктът да радва ползващите го със своите свойства и безупречен външен вид възможно най-дълго, трябва да можем да се грижим правилно за него. Систематичното почистване е от ..
04 Oct Какъв килим да изберете? Преглед на материите - естествени и синтетични платове
MNadmin 0 249
Какъв килим да изберете? Преглед на материите - естествени и синтетични платове Правилно подбраният килим е практична и ефектна интериорна декорация. И така, какъв да изберете? Освен дизайна, много важен е и материалът от който е изработен килимът. Можем да избираме между синтетични и естествени..
03 Sep Най-добрите килими за хола
MNadmin 0 322
Изборът на перфектния килим за хола понякога е истинско предизвикателство. Особено ако трябва да избираме измежду хиляди десени, милиони цветове, да решаваме какъв размер да бъде и какво влакно е най-подходящо за ежедневието. За да направим тази задача малко по-лесна, подготвихме нашия списък с ..
30 Aug Килими за дома - евтини килими за всеки интериор
MNadmin 0 658
Килимите украсяват стаята и създават уютна домашна атмосфера, където всеки може да се чувства спокоен. В нашия магазин ще намерите евтини килими за всеки вкус. Оставете се да бъдете очаровани от разнообразието на асортимента – нашата оферта включва модерни, класически и традиционни, ориенталски ..
22 Aug Евтини килими
MNadmin 0 674
От години нашият онлайн магазин TexaMax е специализиран в дистрибуцията на продукти, които удовлетворяват клиентите както с високото си качество, така и с модерен и съвременен дизайн и ниска цена. Ние се грижим, за постоянното разширяване на асортимента и разполагаме с най-добрите стоки, за да за..
15 Aug Струва ли си да имате килим у дома? Разглеждаме плюсовете и минусите
MNadmin 0 609
Килимите имат толкова фенове, колкото и противници. Поради тази причина те също се асоциират с множество митове за различни проблеми, свързани с тяхното използване. Наистина ли си струва да се откажете от килима? Дали обаче ще е по-добре да изберете килим, който да допълва аранжировката? Нека да..
12 Jun Декориране на жилището с килими с модерен дизайн
MNadmin 0 879
Декориране на жилището с килими с модерен дизайнКилимите са се доказали като важна декорация в продължение на вековете. Днес има килими с модерни дизайни, които разкрасяват четирите ви стени. От ивици и квадрати до едноцветни и многоцветни: изборът е огромен! Нашите килими с модерен дизайн се характ..
Показани 1 от 12 | 51 (5 Страници)