TEXAMAX
Вашите продукти

Блог RSS Feed

05 Mar Игриви и Образователни: Килими за Детска Стая, Които Променят Играта
MNadmin 0 11891
Игриви и Образователни: Килими за Детска Стая, Които Променят ИгратаВ днешния свят в детските стаи, където креативността и ученето се преплитат, килимите за детска стая изпълняват ключова роля. Килимите за детска стая са не просто подово покритие, а също така истински партньори в развитието на децат..
23 Feb Изкуството на Домашния Уют: Килими и Пътеки
MNadmin 0 6821
Килими и пътеки - ключът към перфектния интериор.Килимите и пътеките са не просто декоративни елементи в дома, а истински ключови акценти, които могат да променят атмосферата и стила на пространството. Красивите килими и пътеки не само добавят цвят и текстура към стаята, но и подчертават мебелите и ..
19 Feb Магията на Детските Килими: Как да Превърнем Детската Стая във Вълшебно Пространство
MNadmin 0
Магията на Детските Килими: Как да Превърнем Детската Стая във Вълшебно ПространствоДетските килими представляват не само елемент от декора, но и ключ към магически свят в детската стая. Изборът на детски килими може да промени напълно атмосферата на стаята и да я превърне в уютно и вдъхновяващо про..
03 Oct Килими за хол: Пълното ръководство за стил и комфорт
MNadmin 0 7188
Килими за хол: Пълното ръководство за стил и комфортВашата домашна обстановка никога не е пълна без килим, особено в хола. Килимите за хол предлагат не само топлина и комфорт, но и стил, който може да вдъхнови цялата визия на стаята. В тази статия ще ви предоставим необходимата информация за килимит..
20 Jul Чипровски килими и мястото им в дома
MNadmin 0 7376
Чипровски килими са известни със своята красота и уникалност. Тези традиционни килими са плод на дългогодишното майсторство и наследство на китната култура на чипровския регион.Традиционните чипровски килими са популярни не само в България, но и в цял свят. Тяхната изключителна красота и високо каче..
25 Feb Най-добрите начини да използвате кръгъл килим във вашия дом
MNadmin 0 6822
Най-добрите начини да използвате кръгъл килим във вашия домВярвате или не в много случаи кръглият килим може да бъде най-добрият избор за форма на килим за жилищно пространство. И така, кога трябва да обмислите използването на кръгъл килим вместо най-често срещаните правоъгълни килими?Защо да избере..
12 Oct Евтини килими със солидно качество
MNadmin 0 6889
Искате бързо и лесно да освежите аранжировката на помещението? Изберете евтини килими за дома! Специално за Вас сме подбрали продукти с различни размери и форми, така че със сигурност ще намерите нещо за себе си. Плюсът е, че повечето от тях включват евтини килими от висококачествена изработка. ..
10 Oct Модерните килими и пътеки - как да ги съчетаете с интериора?
MNadmin 0 6863
Модерни килими Килимите и пътеките придават уют на интериора, декорират пространството и намаляват шума в помещението. Килимът якога разстилан почти върху цялата повърхност на пода, днес определено е с по-малки размери. Мек декоративен елемент, който може напълно да промени аранжировката. По-дол..
07 Oct Почистване и поддръжка на килими - как да го направите ефективно?
MNadmin 0 6398
Поддръжка и почистване на килими Килимът може да подчертае характера на всеки интериор с красивата си визия. За да може продуктът да радва ползващите го със своите свойства и безупречен външен вид възможно най-дълго, трябва да можем да се грижим правилно за него. Систематичното почистване е от ..
04 Oct Какъв килим да изберете? Преглед на материите - естествени и синтетични платове
MNadmin 0 6209
Какъв килим да изберете? Преглед на материите - естествени и синтетични платове Правилно подбраният килим е практична и ефектна интериорна декорация. И така, какъв да изберете? Освен дизайна, много важен е и материалът от който е изработен килимът. Можем да избираме между синтетични и естествени..
03 Sep Най-добрите килими за хола
MNadmin 0 322
Изборът на перфектния килим за хола понякога е истинско предизвикателство. Особено ако трябва да избираме измежду хиляди десени, милиони цветове, да решаваме какъв размер да бъде и какво влакно е най-подходящо за ежедневието. За да направим тази задача малко по-лесна, подготвихме нашия списък с ..
30 Aug Килими за дома - евтини килими за всеки интериор
MNadmin 0 6716
Килимите украсяват стаята и създават уютна домашна атмосфера, където всеки може да се чувства спокоен. В нашия магазин ще намерите евтини килими за всеки вкус. Оставете се да бъдете очаровани от разнообразието на асортимента – нашата оферта включва модерни, класически и традиционни, ориенталски ..
Показани 1 от 12 | 54 (5 Страници)