TEXAMAX
Вашите продукти

Новини RSS Feed

07 Oct Почистване и поддръжка на килими - как да го направите ефективно?
MNadmin 0 4763
Поддръжка и почистване на килими Килимът може да подчертае характера на всеки интериор с красивата си визия. За да може продуктът да радва ползващите го със своите свойства и безупречен външен вид възможно най-дълго, трябва да можем да се грижим правилно за него. Систематичното почистване е от ..
04 Oct Какъв килим да изберете? Преглед на материите - естествени и синтетични платове
MNadmin 0 4592
Какъв килим да изберете? Преглед на материите - естествени и синтетични платове Правилно подбраният килим е практична и ефектна интериорна декорация. И така, какъв да изберете? Освен дизайна, много важен е и материалът от който е изработен килимът. Можем да избираме между синтетични и естествени..
17 Apr Пътеки за коридор
MNadmin 0 1340
Пътеки за коридорКоридорът, обикновено сравнително малка стая на къщата, дава на всеки дом индивидуален чар. С няколко прости правила, пътеки и декоративни елементи, можете да създадете уютна атмосфера за нула време на мястото, което ви посреща и кани да влезете.Избор на пътеки за коридораПри избора..
10 Apr Кой килим  е подходящ за моя дом
MNadmin 0 509
Кой килим ви отива?Ще споделим някои съвети и трикове за избор на подходящ килим в настоящата статия. Това, което вие си харесате е решаващото.Независимо дали тъмен или светъл килим, правоъгълен или квадратен, голям или малък - вие решавате кой килим намира мястото си между четирите ви стени. Тъй ка..
27 Dec Протектор за матрак - ефективна защита срещу замърсявания
MNadmin 0 1337
Протектор за матрак - ефективна защита срещу замърсявания Протекторът за матрак трябва да бъде един от основните елементи на оборудването за легло. Основната му задача е да предпазва матрака от всякакви замърсявания, влага и да поддържате матрака свеж и чист за по-дълго време. Продуктите, включен..
24 Dec Протектор за легло - приложение
MNadmin 0 625
Протектор за легло - приложение Обзавеждането на една спалня обикновено се свързва с множество разходи. Когато купуваме ново легло и матрак, харчим много пари надявайки се, че тези продукти ще ни служат дълги години. Често забравяме за допълнителната защита на леглото срещу замърсявания, произт..
22 Dec Протектори за спалня
MNadmin 0 687
Редовният сън е в основата на благосъстоянието на човек, поради което удобната спалня, на която спим и по-специално нейният матрак - е от голямо значение. Матраците обикновено се влошават с годините така, че би било добре да помислите за ефективната им защита. Протекторите за спалня защитават, н..
25 May Какво да търсим в антибактериален протектор за матрак
MNadmin 0 1045
Ефективна защита за матрак и какво да търсим в антибактериален протектор за матрак.Закупуването на матрак може да бъде значителен разход за семейния бюджет. Когато правим по-голяма инвестиция, трябва да се погрижим за нея. Да я опазим възможно най-дълго време. Когато става дума за матрак, то тогава ..
11 May Защита за матрак
MNadmin 0 488
Защита за матракАко сте търсили нов матрак за вашия дом в интернет, най-вероятно сте видели и реклами за защита за матрак. От съществено значение е всеки да има защита за матрак, водоустойчив протектор за матрак или противоалергичен протектор за матрак, те са изключително полезни. Те не само ще в..
01 May От какво ни спасява водоустойчив протектор за матрак?
MNadmin 0 972
От какво ни спасява водоустойчив протектор за матрак?Водоустойчив протектор за матрак ще запази същото усещане на „ново“, което изпитвате, както когато купувате матрак за първи път. Потта или разляти напитки ще износят пяната вътре в матрака, скъсявайки комфорта на вашето легло. Помислете за това ка..
25 Apr Защо предпазител за матрак е необходимост
MNadmin 0 382
Защо предпазител за матрак е необходимост при всяко домакинство.Предпазител за матрак е един от най-важните аксесоари, които трябва да вземете заедно с матрака си. Не всички обаче са наясно с предимствата му. Един предпазител за матрак не е предназначен единствено за леглата на вашите деца, за да се..
13 Apr Защитете вашия матрак с предпазител за матрак
MNadmin 0 865
Защитете вашия матрак с предпазител за матрак, в различни размери.Както леглата се предлагат във всякакви различни форми и размери, така и много предпазители за матраци. Когато закупите протектор за матрак от памук, ще можете да избирате между няколко различни размера (в зависимост от избрания вид п..
Показани 1 от 12 | 31 (3 Страници)