TEXAMAX
Вашите продукти

Блог - спално бельо RSS Feed

18 Dec Какво да търсим в протектор за матраци
MNadmin 0 1026
Какво да търсим в протектор за матраци? Закупуването на матрак може да бъде значителен разход. За да гарантираме, че една инвестиция ще изтрае възможно най-дълго време, силно препоръчваме на хората да я защитят. В случай че си купите нов луксозен матрак и не само, то най-добрата възможност е да бъде..
30 Oct Необходим ли е протекторът за матрак?
MNadmin 0 1135
Някои може да спорят, че протекторите за матраци са ненужен аксесоар за вашето легло. Вашият матрак изисква защита срещу повече от случайни трохи или разливи. Помислете за протектора на матрака като за застраховка. Например, когато правите голяма инвестиция в нещо като кола или къща, вие защи..
20 Oct Водоустойчив протектор за матрак - какво е безопасно и какво да избягвате
MNadmin 0 1066
Непромокаемият протектор за матрак е от съществено значение, за да предпазите матрака си от урина, слюнка, пот и други телесни течности, които са част от живота. Влажността в матрака осигурява перфектна среда за бактерии, плесени и гъбички, което може да доведе до токсична среда за сън. Освен т..
29 Sep Как да перем водоустойчив протектор за матрак правилно?
MNadmin 0 3199
Непромокаемият протектор за матрак се използва, за да предпазва леглото от течностите, праховите акари, мъртвата кожа и други различни гадинки. Той осигурява защитата на матрака, като понася тежестта на самите вредители чрез устойчивата на алергени мембрана, докато повърхностната тъкан абсорбира..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)