TEXAMAX
Вашите продукти

Блог - матрак RSS Feed

27 Dec Протектор за матрак - ефективна защита срещу замърсявания
MNadmin 0 1373
Протектор за матрак - ефективна защита срещу замърсявания Протекторът за матрак трябва да бъде един от основните елементи на оборудването за легло. Основната му задача е да предпазва матрака от всякакви замърсявания, влага и да поддържате матрака свеж и чист за по-дълго време. Продуктите, включен..
24 Dec Протектор за легло - приложение
MNadmin 0 625
Протектор за легло - приложение Обзавеждането на една спалня обикновено се свързва с множество разходи. Когато купуваме ново легло и матрак, харчим много пари надявайки се, че тези продукти ще ни служат дълги години. Често забравяме за допълнителната защита на леглото срещу замърсявания, произт..
22 Dec Протектори за спалня
MNadmin 0 687
Редовният сън е в основата на благосъстоянието на човек, поради което удобната спалня, на която спим и по-специално нейният матрак - е от голямо значение. Матраците обикновено се влошават с годините така, че би било добре да помислите за ефективната им защита. Протекторите за спалня защитават, н..
17 Dec Закупуване на протектор за матрак - от какво наистина се нуждаете
0 555
Закупуване на протектор за матрак . От какво наистина се нуждаете и защо?Чудите се дали си купите протектор за матрак ? Считате ли го за необходимост? Или е по-вероятно да минете покрай него в магазина, без да му обърнете внимание? От какво ви защитава протектор за матрак ?Злополуки – Спят ли малки ..
25 May Какво да търсим в антибактериален протектор за матрак
MNadmin 0 1045
Ефективна защита за матрак и какво да търсим в антибактериален протектор за матрак.Закупуването на матрак може да бъде значителен разход за семейния бюджет. Когато правим по-голяма инвестиция, трябва да се погрижим за нея. Да я опазим възможно най-дълго време. Когато става дума за матрак, то тогава ..
11 May Защита за матрак
MNadmin 0 488
Защита за матракАко сте търсили нов матрак за вашия дом в интернет, най-вероятно сте видели и реклами за защита за матрак. От съществено значение е всеки да има защита за матрак, водоустойчив протектор за матрак или противоалергичен протектор за матрак, те са изключително полезни. Те не само ще в..
01 May От какво ни спасява водоустойчив протектор за матрак?
MNadmin 0 972
От какво ни спасява водоустойчив протектор за матрак?Водоустойчив протектор за матрак ще запази същото усещане на „ново“, което изпитвате, както когато купувате матрак за първи път. Потта или разляти напитки ще износят пяната вътре в матрака, скъсявайки комфорта на вашето легло. Помислете за това ка..
25 Apr Защо предпазител за матрак е необходимост
MNadmin 0 382
Защо предпазител за матрак е необходимост при всяко домакинство.Предпазител за матрак е един от най-важните аксесоари, които трябва да вземете заедно с матрака си. Не всички обаче са наясно с предимствата му. Един предпазител за матрак не е предназначен единствено за леглата на вашите деца, за да се..
13 Apr Защитете вашия матрак с предпазител за матрак
MNadmin 0 865
Защитете вашия матрак с предпазител за матрак, в различни размери.Както леглата се предлагат във всякакви различни форми и размери, така и много предпазители за матраци. Когато закупите протектор за матрак от памук, ще можете да избирате между няколко различни размера (в зависимост от избрания вид п..
04 Apr Достъпна защита на вашия матрак с хипоалергенен протектор за матрак
MNadmin 0 427
Достъпна защита на вашия матрак с хипоалергенен протектор за матракНе може да се отрече, че подмяната на матрак може да бъде скъпа и отнема много време. Най-лесният начин да спестите пари в дългосрочен план е като инвестирате във висококачествен, удобен хипоалергенен протектор за матрак. Колкото по-..
03 Apr ИЗБОР НА НОВА РАМКА ЗА ЛЕГЛО: 10  СЪВЕТА ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА НАЙ-ДОБРИТЕ РАМКИ ЗА ЛЕГЛО
MNadmin 0 1172
Изборът на ново легло може да бъде също толкова важен, колкото да изберете правилния матрак, що се отнася до качеството на съня ви. Средно хората прекарват 26 години от живота си в сън. С толкова много време, прекарано в леглото, бихте искали за себе си качествена система за сън.Рамката на леглото с..
20 Mar Xипоалергенен протектор за матрак
MNadmin 0 969
Xипоалергенен протектор за матракНе може да се отрече, че подмяната на матрак може да бъде скъпа и отнема време да изберете подходящия за вас. Най-лесният начин да спестите пари в дългосрочен план е като инвестирате във висококачествен, удобен хипоалергенен протектор за матрак. Колкото по-дълго изтр..
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)