TEXAMAX
Вашите продукти

Блог - хипоалергенен протектор за матрак RSS Feed

11 May Защита за матрак
MNadmin 0 488
Защита за матракАко сте търсили нов матрак за вашия дом в интернет, най-вероятно сте видели и реклами за защита за матрак. От съществено значение е всеки да има защита за матрак, водоустойчив протектор за матрак или противоалергичен протектор за матрак, те са изключително полезни. Те не само ще в..
13 Apr Защитете вашия матрак с предпазител за матрак
MNadmin 0 865
Защитете вашия матрак с предпазител за матрак, в различни размери.Както леглата се предлагат във всякакви различни форми и размери, така и много предпазители за матраци. Когато закупите протектор за матрак от памук, ще можете да избирате между няколко различни размера (в зависимост от избрания вид п..
04 Apr Достъпна защита на вашия матрак с хипоалергенен протектор за матрак
MNadmin 0 427
Достъпна защита на вашия матрак с хипоалергенен протектор за матракНе може да се отрече, че подмяната на матрак може да бъде скъпа и отнема много време. Най-лесният начин да спестите пари в дългосрочен план е като инвестирате във висококачествен, удобен хипоалергенен протектор за матрак. Колкото по-..
20 Mar Xипоалергенен протектор за матрак
MNadmin 0 969
Xипоалергенен протектор за матракНе може да се отрече, че подмяната на матрак може да бъде скъпа и отнема време да изберете подходящия за вас. Най-лесният начин да спестите пари в дългосрочен план е като инвестирате във висококачествен, удобен хипоалергенен протектор за матрак. Колкото по-дълго изтр..
10 Mar Предпазител за матрак предотвратява миризми
MNadmin 0 1003
Предпазител за матрак предотвратява миризми в следствие намокряне на вашето леглоМалките деца обикновено преминават през фаза на мокрене в леглото в даден момент. Това може да доведе до оцветяване на чаршафите и матраците, а също и до неприятна миризма с времето. Когато детето ви се пробужда през но..
24 Feb Противоалергичен протектор за матрак помага за предотвратяване на алергии
MNadmin 0 1623
Противоалергичен протектор за матрак помага за предотвратяване на алергииВашият матрак може да бъде домакин на различни алергени. Две от най-често срещаните са дървеници и акари. И двата обичат да се настаняват в шевовете на матраците, ъглите и процепите. Между 1999 и 2006 г. нападенията с дървеници..
13 Feb Предпазител за матрак - добър за околната среда
MNadmin 0 1028
Предпазител за матрак - добър за околната среда В зависимост от вида на матрака, който имате, много от вътрешните му компоненти не могат да бъдат рециклирани. Това може да доведе до изгарянето на вашия матрак като отпадък или изхвърлянето му на сметище, където може да прекара повече от 500 години..
24 Jan Използването на предпазител за матрак
MNadmin 0 1052
Използването на предпазител за матракЗакупуването на правилния матрак за леглото ви е много важно, той играе значима роля за добрия сън през нощта. Повечето хора обаче пренебрегват важността на протектора или предпазител за матрак. Протекторът за матрак не само придава естетическа функционалност, но..
18 Jan Защо трябва да инвестирате в антибактериален протектор за матрак
0 1429
Защо трябва да инвестирате в антибактериален протектор за матрак? Знаете ли, че стандартен матрак ще издържи между шест до десет години? Обикновените матраци могат да имат малка продължителност на живот от около шест до седем години, докато матраците от латекс и мемори пяна могат да издържат между д..
07 Jan Детайли при избор на протектор за матрак
MNadmin 0 1038
Няколко детайли при избора на протектор за матраци.Днес протекторите за матраци се предлагат в набор от различни материали и предлагат различни функции в зависимост от това, което търсите.Основната функция на протектор за матрак може да е само да предпази матрака от износване и да осигури дълголетие..
22 Dec Детайли, които биха ни помогнали при избор на хипоалергенен протектор за матрак
MNadmin 0 1088
Детайли, които биха ни помогнали при избор на протектор за матрак.Брой нишкиБроят на конците може да бъде значителен критерий за комфорт за всеки тип спално бельо, но ако става въпрос за  хипоалергенни протектори за матраци по-високият брой конци също говори за по-добър комфорт и защита. По-ниският ..
11 Dec Фактори, които трябва да се имат предвид при закупуване на противоалергичен протектор за матрак
MNadmin 0 1010
Фактори, които трябва да се имат предвид при закупуване на противоалергичен протектор за матрак. В допълнение към основните характеристики, които искате да има един противоалергичен протектор за матрак, има редица други допълнителни фактори, които да вземете предвид, когато търсите протектор за матр..
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)