Протектор за матрак - ефективна защита срещу замърсявания

Протекторът за матрак трябва да бъде един от основните елементи на оборудването за легло. Основната му задача е да предпазва матрака от всякакви замърсявания, влага и да поддържате матрака свеж и чист за по-дълго време. Продуктите, включени в нашата оферта са изработени от сертифицирани материали, които са висококачествени, дишащи, паропропускливи, антиалергични, благодарение на които те са безопасни за кожата и удобни за използване.
Препоръчваме Ви водонепроницаеми протектори от висок клас, чиято функция е да предпазват матрака от замърсявания, вода и бързо износване. В нашата оферта разполагаме с богат избор от протектори за матраци, изработени от памук и 100% висококачествени Еко материали.

Най-общо може да се разграничат 2 вида протектори: традиционен и водоустойчив протектор за матрак, който е с допълнителен слой, който предпазва матрака от навлизане на замърсяване в него. Това е отлично решение особено за малки деца, възрастни хора, хора с увреждания и хора, които са приковани на легло. Офертата ни включва водоустойчив протектор за матраци 160x200, 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 180x200. Най-популярни са дишащите, водоустойчиви протектори за матраци, които осигуряват много по-голям комфорт по време на сън.

За да осигурите подходяща защита на матрака, преди да изберете даден продукт следва внимателно да измерете матрака, като посочите неговата дължина, ширина и височина. Протекторите за матраци перфектно предпазват от проникването на замърсяване във вътрешността, както и от развитието на плесен и патогенни микроорганизми. Протекторите, включени в нашата оферта се характеризират с антиалергични свойства така, че могат да се използват от страдащи от алергия. Вшитите еластични ленти запазват протектора неподвижен като предотвратяват неговото разместване. Наличието на подплата в избрани модели прави протекторите водоустойчиви, което предпазва матрака от неестетични петна. Защитните постелки за матраци са изработени от материали, които отлично пропускат въздух, както и абсорбират влага и течности, благодарение на което те ефективно предпазват матрака от намокряне, като същевременно поддържат подходящо ниво на вентилация на пълнежа на матрака. Нашето предложение включва най-качествените протектори за матраци с доказани антиалергични и бактерицидни свойства. Протекторите се предлагат в множество стандартни размери така, че няма проблем с напасването на протектора към вашия матрак. Всички продукти са тествани за наличие на вредни вещества. Благодарение на това те са напълно безопасни и могат да се използват от деца.

Предимството на матрачните протектори е, че те могат лесно да се свалят и да се перат в домашни условия. Те могат да се перат и стерилизират у дома, при високи температури, без да се притеснявате, че ще бъдат повредени. Когато избирате подходящия за вас протектор за матрак, трябва да обърнете внимание на материала, от който е изработен, водоустойчивостта и начина, по който може да се освежи и почисти. Правилно подбраният протектор ще повлияе на по-дългия живот на матрака. Протекторите за матрак в нашата оферта не намаляват по никакъв начин комфорта на съня, те служат само за защита на матрака от повреди и замърсявания в резултат на ежедневната употреба.

За кои места са подходящи протекторите за матрак?

Протекторът за матрак може да се използва не само у дома, но и в различни видове институции, особено тези с терапевтичен и лечебен профил. Предпазването на леглото от замърсяване и намокряне следва да се предприеме навсякъде, където има болни хора с намалена подвижност. Следователно от нашата оферта може да се възползват също така болнични заведения и домовете за възрастни хора. Освен това този вид протектори са незаменими в хотели, къщи за гости и частни квартири - на такива места поддържането на хигиена е от ключово значение. Честата смяна на хотелското спално бельо е в основата, но протектора допълнително ще повиши комфорта на гостите и ще направи леглото винаги чисто и свежо.

В домашни условия си струва да защитите леглото в детската стая с водоустойчив протектор за матрак, но и в спалнята поради факта, че малките деца често спят с родителите си. Предлагаме модели на протектори, които отговарят на най-популярните размери спални - продукти с ширина: 180, 160 или 140 см.

Дебелина на матрака и подходящ протектор

Когато избирате подходящия артикул, обърнете внимание на дебелината на матрака. Повечето от нашите протектори са универсални - те се закрепят към матрака с еластични ленти гарантира, което стабилност и предотвратява движението му по време на сън.

В случай на съмнения и въпроси, свързани с параметрите на продуктите, моля, свържете се с нас - ще се радваме да Ви предоставим информация и повече подробности за нашите продукти.