Декориране на жилището с килими с модерен дизайн

Килимите са се доказали като важна декорация в продължение на вековете. Днес има килими с модерни дизайни, които разкрасяват четирите ви стени. От ивици и квадрати до едноцветни и многоцветни: изборът е огромен! Нашите килими с модерен дизайн се характеризират с висококачествена изработка и издръжливост.

Какви видове модерни килими има?

Килими с модерен дизайн се предлагат в безброй варианти - тъкани килими, тафтинг , рошави килими, килими с две лица, които предлагат допълнителното удобство да се използват от двете им страни за разнообразие. Ексклузивни модерни килими можете да намерите в нашия онлайн магазин!

Правилният килим за всяка стая: модерен и с точния размер и форма

Търсите килим за хола? Тъканият килим е модерен и изискан. Придава на декора индивидуален вид. На красив правоъгълен килим с ширина около 160 см и дължина около 230 см, масичката за кафе и ъгловият диван намират своето място.
Перфектният модерен килим за вашия оазис на мира: Спалнята. Мек и пухкав килим с косъм в спалнята изглежда модерно удобно. Тук се препоръчва по-малък килим с размери около 120 х 160 см.
За дълъг коридор, най-добре е да се спрете на пътека с модерен дизайн. Тя предпазва пода от износване и в същото време създава приветлива атмосфера.
Малко по-игрив вариант за детската стая е килим, който е  модерен и с весели тонове, например килимче за игра, което да гарантира доброто настроение, или пък може да се спрете на килим от 100% памук ако обзавеждате стая за бебе – естествената материя е голямо предимство и допринася за безопасната среда на бебешката стая.