Искате бързо и лесно да освежите аранжировката на помещението? Изберете евтини килими за дома! Специално за Вас сме подбрали продукти с различни размери и форми, така че със сигурност ще намерите нещо за себе си. Плюсът е, че повечето от тях включват евтини килими от висококачествена изработка.

Ако планирате да закупите модерен килим, който няма да натовари домашния бюджет, именно евтиния килим ще бъде идеалното решение. Разбира се, безспорното предимство на евтините килими е тяхното богатство от шарки и цветове, съчетано с ниска цена. Представените в нашето предложение килими са издръжливи и много практични. Килимите имат декоративна функция, а благодарение на ниската цена ще можете да си позволите по-често да сменяте интериорния дизайн.

Килимът е много важен елемент в подредбата на всяка стая, тъй като я допълва. Цените на килимите варират от няколко до няколкостотин лева. Струва си да проверите разпродажбите на килими, където можете да намерите евтини килими на много атрактивни и ниски цени. Нашият магазин за килими TexaMax предлага такива продукти.

Килимът е много добър изолатор срещу студа, идващ от пода. Освен това прави дадена стая изцяло завършена. Когато търсите килим за Вашия дом, не е нужно да харчите много пари за него. Оригинални дизайни на килими могат да бъдат намерени на много ниски цени.

Всички предлагани от нас килими са много издръжливи и изработени от най-висококачествени материали. Оферираните килими имат специални сертификати, потвърждаващи, че отговарят на всички хигиенни и безопасни стандарти. Те ще радват очите на членовете на домакинството в продължение на много години. Предлагат се в различни размери, така че всеки лесно може да избере подходящия килим за дадено помещение.

Евтините килими се отличават както с класически шарки, така и с комбинации от популярни цветове. Това ги прави лесни за вписване в аранжировката на всяка стая в дома, хол, спалня или антре. Освен това те се почистват много лесно и са устойчиви на замърсяване. Ако цените екологичните решения, традиционния дизайн и простотата, може да Ви впечатлят нашите евтини килими от естествени влакна, докато килимите  от синтетични влакна са добър избор за всички страдащи от алергии.

Евтини килими за хола: изберете конкретен стил

Ако нямате идея какъв евтин килим за всекидневна да изберете, актуалните тенденции може да са Вашето вдъхновение. Такъв пример са килимите в scandi стил, които най-често се отличават с едноцветна цветова гама. Черно-белите или сиви килими за хола са неутрални, така че лесно можете да ги съчетаете с интериора. Те често се отнасят до селския стил - аксесоарите от този тип със сигурност ще Ви помогнат да създадете уютна атмосфера у дома. Обаче ако искате да добавите малко цвят към Вашия дом, изберете модерен евтин килим за всекидневна с геометрични шарки или флорални щампи. Правилните линии и форми изглеждат страхотно в интериорния дизайн.

Евтини детски килими

Магазин TexaMax предлага също така красиви, оригинални и евтини килими за деца.  Те са много цветни, стимулират въображението и ще накарат Вашите деца да играят с часове върху тях.

Отличават се с плътен косъм. Освен това са много хубави, меки и приятни на допир. Благодарение на използването на най-висококачествени суровини за производството им, те са устойчиви на деформация, намачкване и замърсяване. В допълнение, тези евтини килими са много лесни за почистване.

Не е нужно да харчите много пари за килим. Разгледайте предложенията ни за килими в нашия магазин и изберете най-подходящия евтин килим за Вашия дом.