От години нашият онлайн магазин TexaMax е специализиран в дистрибуцията на продукти, които удовлетворяват клиентите както с високото си качество, така и с модерен и съвременен дизайн и ниска цена. Ние се грижим, за постоянното разширяване на асортимента и разполагаме с най-добрите стоки, за да задоволим и най-изисканите вкусове.

Нашите евтини килими са създадени с мисъл за красив външен вид, както и от гледна точка на издръжливост и лесна поддръжка, което е изключително важно при артикули, които трябва да служат на своите потребители дълги години. При вътрешното обзавеждане с килим с размери 200x300, изпълнява разнообразни функции в дома така, че не си струва да се отказвате от него в полза на модерния минимализъм. Защитата на пода, звукоизолацията и защита срещу студената земя са само част от предимствата на декорирането на стаите с килими. Ето защо килимът за всекидневната е незаменим елемент от декора, който внася комфорт в нея и подчертава стила на обзавеждането.

Килими за хол дори и с размери 200х300

Евтините килими, предлагани от нашия магазин, са килими, които със сигурност ще се харесат на хората, които се интересуват от добро качество на ниска цена. Всички продукти в тази категория са евтини килими с качествени материи и изработка. Килимите въпреки, че са на по-ниска цена в сравнение с други скъпи продукти, имат много предимства, които често изпъкват над ползите на скъпите килими.

В нашия магазин ще намерите голям килим с размер 200x300 и още по-големи размери на много конкурентни цени. Ниската цена не е резултат от по-ниско качество, а използването на суровини и технологии, които позволяват превръщането на обикновения полипропилен в продукт с отлични свойства. Полипропиленовата прежда, за разлика от естествените влакна, няма пори или люспи, има гладка структура, която е устойчива на абразия, смачкване и почистване.

Килимът за хол от този материал е изключително мек и пухкав, а в същото време много издръжлив и лесен за почистване. Нещо повече, той не абсорбира вода така, че той не се превръща в местообитание на опасни гъбички и бактерии, които могат да застрашат малки деца или страдащи от алергии. Обикновено е с къс косъм от 5 до 8 mm така, че това е продукт на който е достатъчно обикновено, ежедневно почистване с прахосмукачка.

Евтините полипропиленови килими могат да се перат у дома, без да се страхувате от повреда. Те са устойчиви на слънчева радиация, поради което не избледняват и радват потребителите си с красиви цветове за много дълго време. PP преждата е много еластична и затова тяхната издръжливост е легендарна. Полипропиленовия килим е в състояние да оцелее дори при много интензивна употреба. Това го прави подходящи за всеки интериор: от антрето, през хола, до кухнята.

Килим за всекидневна в различен стил

Грижейки се за постоянното разширяване на асортимента, ние едновременно с това се стараем да имате разнообразна селекция от евтини килими с разнообразни десени. Разполагаме както с класически и много традиционни модели, в естествени цветове като кафяво и бежово, с много богат дизайн, така и с модерни продукти - в съвременни сиви цветове, с много характерни акценти, с модерни геометрични шарки. Офертата включва и многоцветни продукти в ретро стил, винтидж и в индустриален стил, които често са изключително скъпи и можете да ги закупите на изключително атрактивна цена.

Евтини килими - Килими на ниски цени

Богатият избор на килими за всекидневна от нашата оферта позволява да изберете перфектен спрямо всички Ваши предпочитания и очаквания. Предлаганите килими се предлагат в много дизайни и цветове, както и в различни размери така, че със сигурност ще намерите продукт според Вашите нужди. Ние гарантираме високото качество на нашите килими, които ще радват своите потребители с безупречен външен вид дълги години, а изключително ниската им цена е допълнително предимство.

Защо си струва да закупите килими в онлайн магазина TexaMax.

  1. Полагаме всички усилия, за да гарантираме, че всички килими са налични веднага.
  2. Ние правим всичко възможно да доставим продукта в рамките на 24 - 36 часа след пускането на Вашата поръчка.
  3. Изпращаме килимите навити и добре защитени.